No top end power - Kawasaki ZX-6R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-05-2012, 03:28 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
No top end power

When I ride, it does this in every gear but I'll use 5th gear as an example. If im going 70 and at about 6000 rpms when I pin it it accelerates until it hits 8000 rpms then the rpms shoot all the up to red line but I'm not gaining any speed at a fast rate unless I accelerate gradually. Any ideas on what could be wrong so I have some something to trouble shoot? Thank you


Sent from my iPhone using MO Free
Sturgess_usmc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-11-2012, 10:40 AM
Member
 
Micron05rr's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 62
Sorry. Just seeing this post and you might have already got this sorted but, sounds to me like your clutch is slipping.

2005 ZX6RR
[email protected] MPH
10.49 video http://www.youtube.com/watch?v=w_KQhDSCvQA
Micron Serpent Full System-BMC Race-PC3
Kit ECU-Dynojet Quickshifter
Strapped-Short Wheelbase
www.mpsracing.com
Micron05rr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-6R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome